Szolgáltatások

Szájsebészeti beavatkozások

A FogArtnál szájsebészeti beavatkozások, kisműtétek elvégzését is vállaljuk. Minden beavatkozás előtt egy szakorvosi konzultáció keretében megbeszéljük a pácienseinkkel az adott probléma kezelésének lehetséges módjait, annak ütemezését, költségeit. Tapasztalatunk szerint ez a korrekt tájékoztatás a pácienseknek is segítséget nyújt a tervezésben, illetve a kezelés átvészelésében és a gyógyulásban is, hiszen 100%-ban törekszünk arra, hogy a hozzánk fordulók tudják, mire számíthatnak az egyes fázisokban, így nem kell tartani a fogorvos meglátogatásától.

Vendégeink egyik legnagyobb mumusa a foghúzás, ami az esetek nagy százalékában korábbi rossz élményből, vagy mások elmeséléséből származik. A FogArt csapata éppen ezért mindent megtesz azért, hogy a vélt vagy valós félelmeket eloszlassa.

Természetesen mindig törekszünk a fogak megmentésére, de ha mégis a fogeltávolításra kerül sor, akkor a legnagyobb körültekintés és alapos fájdalomcsillapítás mellett távolítjuk el a fogakat, külön figyelmet fordítva arra, hogy ne roncsolással húzzuk ki őket! Amennyiben máshol végzett gondatlan beavatkozás következtében bent maradt gyökér, fogtörek, esetleg bölcsességfog okozza a problémát, annak kezelését is vállaljuk.

Ne feledd, hogy rendszeres fogászati ellenőrzéssel megelőzhetőek a szájüregi betegségek és a fogak elvesztése is kiküszöbölhető!

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

* kötelező mező
E-mail

info@fogart.hu

Telefon

+36-23/310-455
+36-20/584-47-75

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00

Cím

2051 Biatorbágy,
Vasút u. 7

Mivel fizethetsz nálunk?