Szolgáltatások

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés során a fogak felszínére felvitt fogfehérítő anyagot egy speciális fény segítségével aktivizáljuk. Ilyenkor a gél kapcsolatba lép a fogzománcban levő színanyagokkal és az elszíneződéseket kifehéríti. Mindez természetesen a zománc károsítása nélkül történik. A kezelés hatékonysága azonban sokban függ az elszíneződés mértékétől és fajtájától, erről munkatársaink tájékoztatják az érdeklődő pácienseket.

 

Esztétikai fogászat

Ha röviden szeretnénk összefoglalni, az esztétikai fogászat segít abban, hogy mosolyod mindig magabiztos legyen. Mindegy, hogy a professzionális fogfehérítés kipróbálásán gondolkozol, vagy fogékszer viselését fontolgatod, szakképzett munkatársaink alapos tájékoztatás után segítenek is.

A fogékszer egy kicsi csillogó üveg, féldrágakő, de akár többkarátos arany ékszer is lehet, amelyet a fog felszínére ragasztunk egy speciális eljárással. Fontos, hogy a felhelyezési technológiának köszönhetően a fogzománc sértetlen marad, ráadásul bármikor el is távolítható, amennyiben a páciens szeretne megválni tőle. Az eljárás rövid ideig tart, fájdalmat nem okoz, viszont mindenképpen megelőzi egy fogkő eltávolítás, hogy az ékszer valóban a kívánt látványt nyújtsa majd és tulajdonosa sokáig élvezhesse!

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

  * kötelező mező
  E-mail

  info@fogart.hu

  Telefon

  +36-23/310-455
  +36-20/584-47-75

  Nyitvatartás

  Hétfőtől-Péntekig 8:00-18:00
  Röntgen nyitvatartás:
  Hétfőtől-Csütörtökig: 08.00-19.00
  Péntek: 08.00-14.00

  Cím

  2051 Biatorbágy,
  Vasút utca 7.

  Mivel fizethetsz nálunk?