Szolgáltatások

Konzultáció

A fogászati konzultáció során, amennyiben a páciens szájvizsgálat igénybevételére érkezett, fájdalommentes állapotfelmérés keretén belül megvizsgáljuk a szájüreg állapotát (nyelv, nyelv alatti terület, szájpad, stb.), illetve stomato-onkológiai szűrővizsgálatot végzünk.

Ennek célja a szájüreg kóros, súlyosabb esetekben daganatos elváltozásainak a felderítése, hiszen Magyarország sajnos vezető helyet foglal az európai, szájüregi rákos megbetegedéssel küzdők listáján. A rendszeres fogászati-onkológiai vizsgálattal a daganatok kialakulása megelőzhető, az időben felfedezett betegség pedig legtöbbször eredményesen gyógyítható, így érdemes félévente igénybe venni.

A szájvizsgálatot természetesen tanácsadás is követi, hiszen a páciens megfelelő tájékoztatása számunkra az egyik legfontosabb cél. Ilyenkor szó esik a helyes szájápolás lépéseiről, a megfelelő eszközválasztásról, és akár az egyéb befolyásoló tényezőkről is, mint például a dohányzás vagy a fogakat elszínező ételek és italok hatásai.

A felmérés során esetlegesen felmerülő problémákra sokszor többféle fogászati kezelés is javasolható, így ilyen esetekben fogorvosaink átfogó fogászati kezelési terv elkészítését kezdeményezik. A kezelési terv egy jól átgondolt stratégiát vázol fel, magában foglalja az elvégzendő beavatkozásokat és azok árait, illetve tartalmazza az alkalmazott technikákat, a felhasználandó anyagokat, a kezelés időtartamát és annak ütemezését is.

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

  * kötelező mező

  E-mail

  info@fogart.hu

  Telefon

  +36-23/310-455
  +36-20/584-47-75

  Nyitvatartás

  Hétfőtől-Csütörtökig: 8:00-20:00
  Péntek: 08.00-14.00
  Röntgen nyitva tartás:
  Hétfőtől-Csütörtökig: 08.00-19.00
  Péntek: 08.00-13.00

  Cím

  2051 Biatorbágy,
  Vasút utca 7.

  Mivel fizethetsz nálunk?