Szolgáltatások

Fogszabályozás

Míg néhány évvel ezelőtt a fogszabályozás még kellemetlennek, sőt kifejezetten kínosnak számított, ma már szinte divat, hiszen mindenki tökéletes fogsorra, vonzó mosolyra vágyik.

Ennek érdekében, ideális esetben a fogszabályozás minél előbb, lehetőleg még gyermekkorban megkezdődik, ám hála a korszerű és egyre fejlődő technológiának, már felnőttek is bátran belevághatnak a kezelésbe. A rengeteg elérhető megoldásnak köszönhetően ráadásul már akár olyan módszer is választható, amivel a fogszabályozó készülék majdnem vagy teljesen láthatatlan.

A FogArt rendelőjében esztétikus és maximum apró kelletlenséggel járó fogszabályozási kezeléseket kínálunk bármely életkorban, méghozzá kellemes, igényes és a gyerekek számára is stressz mentes, barátságos környezetben.

Bármilyen kérdés vagy kérés kapcsán fordulj kollégáinkhoz bátran, szívesen nyújtunk segítséget a tájékozódási szakaszban is!

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

  * kötelező mező

  E-mail

  info@fogart.hu

  Telefon

  +36-23/310-455
  +36-20/584-47-75

  Nyitvatartás

  Hétfőtől-Csütörtökig: 8:00-20:00
  Péntek: 08.00-14.00
  Röntgen nyitva tartás:
  Hétfőtől-Csütörtökig: 08.00-19.00
  Péntek: 08.00-13.00

  Cím

  2051 Biatorbágy,
  Vasút utca 7.

  Mivel fizethetsz nálunk?