Szolgáltatások

Konzultáció

A fogászati konzultáció során, amennyiben a páciens szájvizsgálat igénybevételére érkezett, fájdalommentes állapotfelmérés keretén belül megvizsgáljuk a szájüreg állapotát (nyelv, nyelv alatti terület, szájpad, stb.), illetve stomato-onkológiai szűrővizsgálatot végzünk.

Ennek célja a szájüreg kóros, súlyosabb esetekben daganatos elváltozásainak a felderítése, hiszen Magyarország sajnos vezető helyet foglal az európai, szájüregi rákos megbetegedéssel küzdők listáján. A rendszeres fogászati-onkológiai vizsgálattal a daganatok kialakulása megelőzhető, az időben felfedezett betegség pedig legtöbbször eredményesen gyógyítható, így érdemes félévente igénybe venni.

A szájvizsgálatot természetesen tanácsadás is követi, hiszen a páciens megfelelő tájékoztatása számunkra az egyik legfontosabb cél. Ilyenkor szó esik a helyes szájápolás lépéseiről, a megfelelő eszközválasztásról, és akár az egyéb befolyásoló tényezőkről is, mint például a dohányzás vagy a fogakat elszínező ételek és italok hatásai.

A felmérés során esetlegesen felmerülő problémákra sokszor többféle fogászati kezelés is javasolható, így ilyen esetekben fogorvosaink átfogó fogászati kezelési terv elkészítését kezdeményezik. A kezelési terv egy jól átgondolt stratégiát vázol fel, magában foglalja az elvégzendő beavatkozásokat és azok árait, illetve tartalmazza az alkalmazott technikákat, a felhasználandó anyagokat, a kezelés időtartamát és annak ütemezését is.

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

* kötelező mező
E-mail

info@fogart.hu

Telefon

+36-23/310-455
+36-20/584-47-75

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00

Cím

2051 Biatorbágy,
Vasút u. 7

Mivel fizethetsz nálunk?