Szolgáltatások

Fogszabályozás

Míg néhány évvel ezelőtt a fogszabályozás még kellemetlennek, sőt kifejezetten kínosnak számított, ma már szinte divat, hiszen mindenki tökéletes fogsorra, vonzó mosolyra vágyik.

Ennek érdekében, ideális esetben a fogszabályozás minél előbb, lehetőleg még gyermekkorban megkezdődik, ám hála a korszerű és egyre fejlődő technológiának, már felnőttek is bátran belevághatnak a kezelésbe. A rengeteg elérhető megoldásnak köszönhetően ráadásul már akár olyan módszer is választható, amivel a fogszabályozó készülék majdnem vagy teljesen láthatatlan.

A FogArt rendelőjében esztétikus és maximum apró kelletlenséggel járó fogszabályozási kezeléseket kínálunk bármely életkorban, méghozzá kellemes, igényes és a gyerekek számára is stressz mentes, barátságos környezetben.

Bármilyen kérdés vagy kérés kapcsán fordulj kollégáinkhoz bátran, szívesen nyújtunk segítséget a tájékozódási szakaszban is!

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

* kötelező mező
E-mail

info@fogart.hu

Telefon

+36-23/310-455
+36-20/584-47-75

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00

Cím

2051 Biatorbágy,
Vasút u. 7

Mivel fizethetsz nálunk?