Szolgáltatások

Esztétikai fogászat

Ha röviden szeretnénk összefoglalni, az esztétikai fogászat segít abban, hogy mosolyod mindig magabiztos legyen. Mindegy, hogy a professzionális fogfehérítés kipróbálásán gondolkozol, vagy fogékszer viselését fontolgatod, szakképzett munkatársaink alapos tájékoztatás után segítenek is.

Fogfehérítés során a fogak felszínére felvitt fogfehérítő anyagot egy speciális fény segítségével aktivizáljuk. Ilyenkor a gél kapcsolatba lép a fogzománcban levő színanyagokkal és az elszíneződéseket kifehéríti. Mindez természetesen a zománc károsítása nélkül történik. A kezelés hatékonysága azonban sokban függ az elszíneződés mértékétől és fajtájától, erről munkatársaink tájékoztatják az érdeklődő pácienseket.

A fogékszer egy kicsi csillogó üveg, féldrágakő, de akár többkarátos arany ékszer is lehet, amelyet a fog felszínére ragasztunk egy speciális eljárással. Fontos, hogy a felhelyezési technológiának köszönhetően a fogzománc sértetlen marad, ráadásul bármikor el is távolítható, amennyiben a páciens szeretne megválni tőle. Az eljárás rövid ideig tart, fájdalmat nem okoz, viszont mindenképpen megelőzi egy fogkő eltávolítás, hogy az ékszer valóban a kívánt látványt nyújtsa majd és tulajdonosa sokáig élvezhesse!

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

* kötelező mező
E-mail

info@fogart.hu

Telefon

+36-23/310-455
+36-20/584-47-75

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00

Cím

2051 Biatorbágy,
Vasút u. 7

Mivel fizethetsz nálunk?