Szolgáltatások

Fogászati röntgen

A FogArt rendelkezik röntgen készülékkel, így rengeteg időt és idegeskedést tudunk megspórolni pácienseinknek. A fogászati röntgen ugyanis elengedhetetlen része a teljes fogászati állapotfelmérésnek, sok rendelő mégsem tudja elvégezni az egyébként 100%-ban fájdalommentes vizsgálatot.

A nálunk készült digitális röntgenfelvételeket akár azonnal a páciens vagy a kezelő orvos rendelkezésére bocsátjuk e-mail formájában. A kezelési anyag e része akár okostelefonon is megtekinthető, felhő segítségével (ha páciensnek van ilyen) bárhonnan elérhető, de CD-n vagy egyéb adathordozón is rendelkezésre bocsájtható, illetve archiváljuk a felvételt így évek múltán is előkereshető.

A panoráma röntgen készülék segítségével megtekinthetjük a páciens csontozatát, tudomást szerezhetünk az íny alatti betegségekről és elváltozásokról, illetve az idegek állapotáról, amit egy szimpla állapotfelmérés esetén lehetetlen észrevenni.

Speciális fajtája az intraorális röntgen, mely a beteg fogat célzottan, digitális technológiával méri fel. Segítségével az adott fogról egy nagyobb felbontású képet kapunk, amely alkalmas arra, hogy a hagyományos panoráma röntgennel feltárt problémákat alaposabban szemrevételezhessük.

Mindazonáltal a röntgen nem alkalmazható várandós kismamáknál! Kérjük, hogy amennyiben gyermeket vársz, arról minél előbb tájékoztasd a kezelő orvost és a fogászati asszisztenst!

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

* kötelező mező
E-mail

info@fogart.hu

Telefon

+36-23/310-455
+36-20/584-47-75

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00

Cím

2051 Biatorbágy,
Vasút u. 7

Mivel fizethetsz nálunk?