Szolgáltatások

Implantológia

Az implantológia vagy fogbeültetés a foghiány pótlását szolgáló, rohamosan fejlődő eljárás. A fogászati implantátumokat minden esetben ötvözetlen titánból készítik, amely tökéletesen szövetbarát, így a kilökődéstől vagy egyéb allergiás reakciótól nem kell tartani, és nem túlzás azt állítani, hogy ezek a felhasznált anyagok és maga a kezelés is szinte az űrtechnika szintjével vetekszik.

Röviden összefoglalva a fogászati implantátum egy mesterségesen kialakított foggyökér, amit az állcsontba ültetünk be, majd erre kerül rá a fog pótlását szolgáló felépítmény, korona vagy híd. Az így kapott műgyökér és fogmű kis kellemetlenség árán, néhány nap elteltével teljes mértékben átveszi az eredeti rágási funkciókat és esztétikájában is vetekszik a valódi foggal, ráadásul évtizedekig is szolgálja tulajdonosát.

Bizonyos esetekben előfordul, hogy a fogászati implantáció nem végrehajtható, mert a rendelkezésre álló csontállomány nem megfelelő, esetleg a foghiány régóta fennáll, ebből kifolyólag a csontmennyiség olyan mértékben felszívódott, hogy a fogbeültetés már nem lehetséges előzetes beavatkozás nélkül. Ilyenkor a fogpótlást megelőzően, csontpótlás elvégzésére van szükség.

A mai technológiának köszönhetően manapság ezek már rutin beavatkozásnak számítanak, melyek nem járnak kockázattal vagy különösebb fájdalommal a páciens számára!

Rendelőnkben kétféle implantátumrendszer közül tudja kiválasztani a Önnek leginkább megfelelőt.

További szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

  * kötelező mező

  E-mail

  info@fogart.hu

  Telefon

  +36-23/310-455
  +36-20/584-47-75

  Nyitvatartás

  Hétfőtől-Csütörtökig: 8:00-20:00
  Péntek: 08.00-14.00
  Röntgen nyitva tartás:
  Hétfőtől-Csütörtökig: 08.00-19.00
  Péntek: 08.00-13.00

  Cím

  2051 Biatorbágy,
  Vasút utca 7.

  Mivel fizethetsz nálunk?