Rólunk

A FogArt fogorvosi rendelője Biatorbágyon, Etyek, Törökbálint, Páty, Herceghalom, Sóskút vonzáskörzetében helyezkedik el. Fő célkitűzésünk az, hogy pácienseink különösebb aggodalom nélkül, nyugodtan találkozzanak fogorvosainkkal, mindegy, hogy az első alkalomról vagy sokadik látogatásról van-e szó.

Azért, hogy ezt elérjük, nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, illetve magukat a rendelő helyiségeket és várakozásra alkalmas területet is úgy alakítottuk ki, hogy az barátságos legyen a legifjabb és a legidősebb páciens számára is.

Vizsgálóink emellett a legkorszerűbb felszereléssel vannak ellátva, kollégáink számára pedig rendszeres továbbképzéseket biztosítunk, hogy szakmailag mindig a legmagasabb minőséget legyenek képesek biztosítani.

A fogászat teljes területén ingyen wifi kapcsolattal, jó közlekedési lehetőségekkel és saját parkolóval várunk. Amennyiben szeretnéd, hogy a fogászati látogatás kellemes élmény legyen, fordulj hozzánk bizalommal!

Partnereink

 • Az egészségpénztárak listájához kattints ide!

  Prémium Egészségpénztár
  MKB Egészségpénztár
  Dimenzió Egészségpénztár
  Generali Egészségpénztár
  Provita Egészségpénztár
  Allianz Egészségpénztár
  Honvéd Egészségpénztár
  Medicina Egészségpénztár
  OTP Egészségpénztár
  Patika Egészségpénztár
  Új Pillér Egészségpénztár
  Tempo Egészségpénztár
  Danubius Egészségpénztár
  Vasutas Egészségpénztár
  Navosz Egészségpénztár
  Budai Egészségpénztár

  Ha olyan pénztárnál vagy ami nem szerepel a listán, jelezd az igényed felénk és ha van rá mód leszerződünk az adott pénztárral.

Miben segíthetünk?

Amennyiben szeretnél kollégánkhoz időpontot foglalni, vagy csak szeretnéd megosztani velünk véleményed – akár érdeklődőként, akár páciensként –, küldj üzenetet, keress minket e-mailben vagy telefonon.

  * kötelező mező

  E-mail

  info@fogart.hu

  Telefon

  +36-23/310-455
  +36-20/584-47-75

  Nyitvatartás

  Hétfőtől-Csütörtökig: 8:00-20:00
  Péntek: 08.00-14.00
  Röntgen nyitva tartás:
  Hétfőtől-Csütörtökig: 08.00-19.00
  Péntek: 08.00-13.00

  Cím

  2051 Biatorbágy,
  Vasút utca 7.

  Mivel fizethetsz nálunk?